Cloud Engineer

7 februari 2020

Introductie

Passie, groei, professionaliteit en respect, dit zijn onze kernwaarden. Ook die van jou? Lees dan verder!

Organisatie

Wij: Cohesion.
Kennishuis voor Infra, Code en Mindset. Een informele organisatie met het unieke Experience Lab, waar continu gewerkt wordt aan de laatste IT-ontwikkelingen. Het draait bij Cohesion om het vergroten van de persoonlijke groei van onze medewerkers. Een groep mensen met liefde voor het vak onder één dak (en daarbuiten). Cohesion is een consultancyhuis, die ernaar streeft om de totale kennis over automatisering van complexe infrastructuren in huis te hebben. Naast Software Developers, DevOps Engineers en Cloud Specialisten zoeken wij dan ook uitbreiding voor Consultancy op business vraagstukken over de Cloud. Specifiek zijn we hiervoor op zoek naar AWS, Azure en Google Cloud Specialisten. Ons doel is niet de grootste te worden, maar wel de best te zijn in ons vakgebied.

Hoe realiseren wij dit? Simpel, wij zijn gek op wat we doen!

Functie

JIJ: Naam onbekend.
Wél weten wij dat jij over onze kernwaarden beschikt en dat je voortdurend meedenkt aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Als Cloud Engineer heb je veel kennis van Cloud en Cloud strategieën, waarbij je voortdurend streeft naar de beste oplossing voor onze klanten. Je bent iemand die allerlei storingen en complexe incidenten in de Cloud oplost of klanten helpt om hun omgeving naar de Cloud te brengen. Je bent creatief, leergierig en deelt graag kennis met je collega’s en klanten op het gebied van Cloud.

Functie-eisen

Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Cloud Engineer.
  • Je beschikt over een AWS, Azure of Google Cloud certificaat.
  • Je hebt kennis en ervaring met één of meer van de volgende Cloud omgevingen: AWS, Azure en Google.
  • Je hebt kennis van virtualisatie-oplossingen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Lees je nog steeds?
Mooi.
Dan hebben we een match!

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen! De combinatie met je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieus en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers.

Word je al nieuwsgierig en begint je hart sneller te kloppen voor rol? Vind jij het leuk om de nieuwe Cohesiaan te worden, waarbij persoonlijke groei centraal staat?

Sollicitatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ebru Karakaplan (Resource Manager), Tel. 06-20221647.

Laten we vandaag nog een gesprek inplannen.

WE TRANSFORM IT
Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! - Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!
lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram