Als Cloud Engineer draag je in teamverband bij aan bijvoorbeeld de transities van traditionele infra naar de Cloud of aan optimalisatie trajecten in de Cloud. Lijkt dit je wat?

Cloud Engineer

Wat mag je van ons verwachten

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen!
De combinatie met je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieuze en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers. Maar zeker in deze tijd is thuiswerken een optie of gezellig bij ons op kantoor!

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Cloud Engineer;
  • Je beschikt over een AWS, Azure of Google Cloud certificaat;
  • Je hebt kennis en ervaring met één of meer van de volgende Cloud omgevingen: AWS, Azure en Google;
  • Je hebt kennis van virtualisatie-oplossingen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw rol

Als Cloud Engineer denk je voortdurend mee aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Je hebt veel kennis van Cloud en Cloud strategieën, waarbij je voortdurend streeft naar de beste oplossing voor onze klanten. Je bent iemand die allerlei storingen en complexe incidenten in de Cloud oplost of klanten helpt om hun omgeving naar de Cloud te brengen. Je bent creatief, leergierig en deelt graag kennis met je collega’s en klanten op het gebied van Cloud.

Solliciteer nu!

Solliciteer

closearrow-circle-o-downbarscross