Als Java Developer houdt jij je bezig met complexe vraagstukken en gebruik je jouw kennis en ervaring van Java bij een van onze eindklanten. Door het toepassen van verschillende technieken en jouw Java kennis lever je maatwerk en draag je er zorg voor om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Java Developer

Wat mag je van ons verwachten

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen!
De combinatie met je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieuze en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers. Maar zeker in deze tijd is thuiswerken een optie of gezellig bij ons op kantoor!

 

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een Hbo-diploma in een technische richting;
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als Java developer;
  • Je hebt kennis en ervaring met moderne frameworks, microservices en CI/CD;
  • Je hebt ervaring met scrum/ agile;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw rol

Als Java Developer denk je voortdurend mee aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Je bent een gedreven en ambitieuze Java Developer, die voor de lange termijn zijn talenten in wil zetten en zich verder wil ontwikkelen. Je bent een kei in het bouwen van softwaretoepassingen en in oplossingen bedenken voor uitdagende vraagstukken.

Solliciteer nu!

Solliciteer

closearrow-circle-o-downbarsellipsis-vcross