Linux Engineer

7 februari 2020

Introductie

Passie, groei, professionaliteit en respect, dit zijn onze kernwaarden. Ook die van jou? Lees dan verder!

Organisatie

Wij: Cohesion
Kennishuis voor Infra, Code en Mindset. Een informele organisatie met het unieke Experience Lab, waar continu gewerkt wordt aan de laatste IT-ontwikkelingen. Het draait bij Cohesion om het vergroten van de persoonlijke groei van onze mensen. Een groep mensen met liefde voor het vak onder één dak (en daarbuiten). Cohesion is een consultancyhuis, die ernaar streeft om de totale kennis over complexe infrastructuren in huis te hebben. Ons doel is niet de grootste te worden, maar wel de best te zijn in ons vakgebied.

Hoe realiseren wij dit? Simpel, wij zijn gek op wat we doen!

Functie

JIJ: Naam onbekend.
Wél weten wij dat jij over onze kernwaarden beschikt en dat je voortdurend meedenkt aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Je bent ons visitekaartje. Jouw doel is om Linux oplossingen te implementeren en de huidige infrastructuur omgeving naar een hoger niveau te brengen, waarbij je werkt met de nieuwste Open Source technieken.

Functie-eisen

Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

  • Je beschikt minimaal over een Hbo-diploma.
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Linux Engineer in grote complexe omgevingen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Linux omgevingen en andere Open Source producten.
  • Je beschikt over een RHCSA of RHCE certificaat.
  • Je hebt ervaring met scripting en automation tools (o.a. Puppet, Python, Docker en Ansible).
  • Je hebt ervaring met Virtualisatie.
  • Je hebt kennis en ervaring met automatisering en het inrichten van CI/CD pipelines.
  • Je hebt kennis en ervaring met Agile werken.
  • Je hebt passie voor Open Source producten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen! De combinatie met je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieus en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers.

Word je al nieuwsgierig en begint je hart sneller te kloppen voor deze rol? Vind jij het leuk om de nieuwe Cohesiaan te worden, waarbij persoonlijke groei centraal staat? Dan hebben we een match!

Sollicitatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ebru Karakaplan (Resource Manager), Tel. 06-20221647.

Laten we vandaag nog een gesprek inplannen.

WE TRANSFORM IT
Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! - Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!
lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram