We willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.

Ons resultaat is duidelijk 
en transparant

Naar vacatures

Over ons

Onze mensen maken elke dag het verschil.

In 2000 is Cohesion opgericht als Unix huis. In 2009 heeft er een management buy-out plaatsgevonden en sindsdien is er een strategische verandering doorgevoerd om vanuit het imago ‘capaciteitsleverancier’ naar ‘kennisleverancier’ te groeien: KaaS (knowledge as a Service). Cohesion is altijd op zoek naar onderscheidend vermogen met toegevoegde waarde voor onze klanten en uitdagingen voor onze IT consultants!

Ons adagium: we willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. Vanaf 2015 hebben we op de achtergrond keihard gewerkt aan een nieuw innovatief concept; het Cohesion Experience Lab, hierbij staat Experience voor zowel beleving als ervaring opdoen.

 

Het Experience Lab is onze centrale verbinding tussen Cohesianen onderling om onze cultuur te borgen, maar ook tussen Cohesion en onze klanten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat we voor onze klanten altijd passievolle en gemotiveerde consultants hebben, die toegevoegde waarde willen leveren! Daardoor maken onze mensen het verschil!


Waar wij voor staan

Missie

Met plezier in ons werk ontzorgen wij onze klanten op het gebied van hun kritische IT. Hierbij vinden wij het cruciaal om als bedrijf en als persoon te blijven groeien. Dit stimuleren wij dan ook op een dagelijkse basis in ons bedrijf waarbij de mensen centraal staan. Het werken aan inspirerende bedrijfskritische IT opdrachten in de innovatieve IT wereld levert ons de energie om het beste resultaat te realiseren.

Visie

Mensen zijn de belangrijkste schakel tot succes. Daarom stellen wij onze medewerkers centraal zodat zij optimaal gemotiveerd zijn en blijven. Hierdoor hebben ze plezier in hun werk, blijven ze zich ontwikkelen en zien ze uitdagingen met vertrouwen tegemoet. Het resultaat hiervan is dat onze klanten zich volledig ontzorgd voelen.

We support

Het gaat erom een balans te vinden tussen people, planet, purpose en profit. Dit leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. Wij steunen Oxfam Novib met het mogelijk maken van microfinanciering. 

Onze kernwaarden

Respect

Openheid, eerlijkheid, integriteit, betrouwbaarheid, waardering en vertrouwen. Hier begint bij ons het goede gevoel.

Groei

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou hier alle mogelijkheden toe.

Professionaliteit

Wij hebben een dienstverlenende instelling en delen onze kennis graag met klanten en collega’s. Wij vinden communicatie uitermate belangrijk en iedereen komt zijn afspraken na. We nemen onze verantwoordelijkheid.

Passie

Liefde voor het vak moet je hebben, hier kunnen wij je niet aan helpen. Wij kunnen jouw liefde voor het vak alleen maar vergroten. Wij streven ernaar dat je plezier hebt in je werk.

closearrow-circle-o-downcheck-circle-oheart-obarssmile-oellipsis-vthumbs-upline-chartcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram