Als Senior Java Developer ben je een kei in het vertalen van complexe vraagstukken en processen naar haalbare oplossingen. Je denkt mee over de inzet van laatste technieken en vindt het leuk om te bepalen welke koers er gevaren moet worden om successen te boeken. Je begrijpt dat de klant business value zoekt.

Senior Java Developer

Wat mag je van ons verwachten

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen!
De combinatie met je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieuze en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers. Maar zeker in deze tijd is thuiswerken een optie of gezellig bij ons op kantoor!

Wat wij van jou verwachten

 

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma in een technische richting;
  • Je hebt minimaal 7 jaar professionele Java software development ervaring;
  • Je hebt kennis en ervaring met moderne frameworks, microservices en CI/CD;
  • Je hebt ervaring met scrum/agile;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw rol

Als Senior Java Developer denk je voortdurend mee aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Je bent een gedreven en ambitieuze Senior Java Developer die het leuk vindt om ook verantwoordelijk te zijn voor de technische invulling en aansturing van een team. Je staat stevig in je schoenen en denkt en bouwt mee aan de best passende oplossingen, zowel bij onze klanten, alsmede in ons Cohesion Experience Lab. Je wordt nauw betrokken bij de uitvoering van de strategie en ontwikkeling van nieuwe proposities.

Solliciteer nu!

Solliciteer

closearrow-circle-o-downbarscross