Senior Java Developer

7 februari 2020

Introductie

Passie, groei, professionaliteit en respect, dit zijn onze kernwaarden. Ook die van jou? Lees dan verder!

Organisatie

Wij: Cohesion
Kennishuis voor Infra, Code en Mindset. Een informele organisatie met het unieke Experience Lab, waar continu gewerkt wordt aan de laatste IT-ontwikkelingen. Het draait bij Cohesion om het vergroten van de persoonlijke groei van onze mensen. Een groep mensen met liefde voor het vak onder één dak (en daarbuiten). Cohesion is een consultancyhuis, die ernaar streeft om de totale kennis over complexe infrastructuren in huis te hebben. Zo helpen wij grote ambitieuze organisaties met het transformeren van hun infra, code en mindset. Dit alles met de nieuwste technologieën die we ontdekken in ons Experience Lab. In dit Lab duiken wij in de nieuwste tools, technieken en methodes. Hier kan jij jezelf en je collega’s uitdagen en continu blijven leren. Ons doel is niet de grootste te worden, maar wel de best te zijn in ons vakgebied.

Hoe realiseren wij dit? Simpel, wij zijn gek op wat we doen!

Functie

JIJ: Naam onbekend.
Wél weten wij dat de kernwaarden van Cohesion op je lijf zijn geschreven en dat je voortdurend meedenkt aan innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Met jouw kennis en expertise voeg je kwaliteit toe aan ons werk voor de klant en aan het team. Je bent een gedreven en ambitieuze Senior Java Developer die het leuk vindt om als rechterhand van de Business Unit Manager, verantwoordelijk te zijn voor de technische invulling en aansturing van deze business unit. Je staat stevig in je schoenen en denkt en bouwt mee aan de best passende oplossingen, zowel bij onze klanten, alsmede in onze spectaculaire Cohesion Experience Lab. Als Senior Java Developer krijg je de kans om door te groeien als Lead Java Developer. Je wordt nauw betrokken bij de uitvoering van de strategie en ontwikkeling van nieuwe proposities. Daarnaast bepaal je samen met de Business Unit Manager de technische koers van deze unit.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma in een technische richting.
  • Je hebt minimaal 7 jaar professionele Java software development ervaring.
  • Je hebt kennis en ervaring met moderne frameworks, microservices en CI/CD.
  • Je hebt ervaring met scrum/agile.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Verras je ons en onze klanten met oplossingen die je kunt bieden en daag je ons uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken binnen een informele organisatie met korte communicatielijnen. Schroom niet om te vragen, schroom niet om te helpen! De combinatie van je kennis en expertise zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste IT-ontwikkelingen en meegroeit binnen een ambitieus en snelgroeiende IT-organisatie. Wij verlenen onze diensten op locatie bij aantrekkelijke opdrachtgevers.

Sollicitatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ebru Karakaplan (Resource Manager), Tel. 06-20221647.

Laten we vandaag nog een gesprek inplannen.

WE TRANSFORM IT
Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! - Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!
lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram