Solutions

Wij ontzorgen IT teams en Managers in complexe IT omgevingen
 en zorgen voor grip op uw bedrijfskritische IT infrastructuur.
We deliver and implement the best tooling, which makes the functioning of your critical business processes comprehensible and clear. This in turn results in more satisfied end users, lower IT costs, a quicker resolution time and minimum downtime.

 Centerity | Cormant-CS | Sharepath

INZICHT IN WERKING VAN KRITISCHE BEDRIJFSPROCESSEN
Inzicht in de werking en volledige meetbaarheid van de kritische bedrijfsprocessen, ook wel Business Service Management (BSM) genoemd, vinden wij een basisvoorwaarde voor het slim beheren van complexe IT infrastructuren.
VERDUBBELEN VAN DE EFFICIENCY OP DE IT-AFDELING
Door middel van alerts proactief gewaarschuwd worden op het juiste niveau over mogelijke problemen in de IT infrastructuur, dat is waar we bij Cohesion naar streven. Wij zorgen ervoor dat onze klanten doelgericht problemen kunnen oplossen, zelfs voordat de eindgebruiker het merkt.
IT-AFDELING STRATEGISCH PARTNER VOOR BUSINESS AFDELINGEN
Met behulp van onze tools & kennis verandert uw IT afdeling in een strategische partner voor de business afdelingen. Rapportages worden real-time gegenereerd in een logisch, intuïtief en rol gebaseerd dashboard, in plaats van handmatig de data uit verschillende tools bij elkaar te voegen.
Wij ontzorgen IT teams en Managers in complexe IT omgevingen. En zorgen voor grip op uw bedrijfskritische IT infrastructuur.
De uitdaging
Selectie criteria
Benefits
De grootste generieke uitdagingen:
Storingen zoeken.
Genereren van betrouwbare management rapportages, het liefst real-time.
Meer gespecificeerd:
Weten welke impact een verstoring heeft op uw Business Services.
Monitoring te complex, geen relaties tussen componenten, geen services views, veel tools.
Datacenters, geen idee wat er in huis is, waar het staat, registratie van hele datacenters in Excel incl. Changemanagement.
Gebruikers ervaring, hoe meet je nu de gebruikers ervaring.
Onze selectie criteria waren simpel maar doeltreffend:
Helpt de oplossing om grip te krijgen op uw IT infrastructuur?
Willen onze professionals er zelf mee werken?
Levert het veel toegevoegde waarde tegenover de huidige oplossingen in de markt?
Het liefst een standaardoplossing met mogelijkheid om naar wens van de klant in te richten.
Is de oplossing klaar voor de toekomst en kan het dealen met legacy?
Eenvoudig in gebruik en implementatie.
Brengt het Business en IT dichter bij elkaar?
Is de vendor flexibel en heeft het een bewezen trackrecord?
Onze oplossingen + onze kennis en ervaring:
IT en Business hebben profijt.
Onderlinge samenwerking verbetert.
IT teams worden ontzorgd.
Managers behalen doelstellingen.
Tijd/resource en kosten besparing.
Tevreden gebruikers
Dé Ketenmonitoring en BSM tool voor Complexe IT omgevingen
Centerity is de meest vooraanstaande leverancier op het gebied van BSM keten monitoring. Centerity stelt klanten in staat alle aspecten van infrastructuur en informatiestromen te versimpelen en de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.
Wij hebben Centerity geselecteerd omdat zij begrijpen dat de toekomst niet ligt in het simpelweg monitoren van IT componenten, maar dat er in de markt wordt gevraagd naar de correlaties tussen de verschillende IT componenten. Dat de IT steeds meer business gedreven is en dat dit om een andere aanpak vraagt dan de meeste leveranciers bieden. Centerity helpt u inzicht te krijgen in uw IT ketens en kan u haarfijn vertellen welke impact een verstoring heeft op uw Business Services. Met Centerity bent u klaar voor de veranderingen in de IT voor de komende jaren.
Key Features
GEDISTRIBUEERDE MONITORING NODES
Centerity Monitoring enterprise edition geeft de mogelijkheid om informatie te verzamelen van meerdere gedistribueerde nodes zonder geografische limiet.
SINGLE PANE OF GLASS
Alle verzamelde informatie in één overzichtelijk scherm met geavanceerde event correlatie en root cause analysis alsmede business service views.
CENTRAAL MANAGEMENT EN CONFIGURATIE
Administratie en configuratie kan snel en efficiënt door het gebruik van een centrale administratie console.
GEDISTRIBUEERDE MONITORING NODES
Centerity Monitoring enterprise edition geeft de mogelijkheid om informatie te verzamelen van meerdere gedistribueerde nodes zonder geografische limiet.
SINGLE PANE OF GLASS
Alle verzamelde informatie in één overzichtelijk scherm met geavanceerde event correlatie en root cause analysis alsmede business service views.
CENTRAAL MANAGEMENT EN CONFIGURATIE
Administratie en configuratie kan snel en efficiënt door het gebruik van een centrale administratie console.
Wereldwijd dé leading Data Center Infrastructure Management (DCIM) oplossing
Performance verbeteren en servicedoelen in termen van uptime behalen, met Cormant kan het echt. Cormant consolideert IT informatie over de faciliteit, enterprise assets, infrastructuur, omgevingsdata en gerelateerde connectiviteit. De holistische weergave van de IT infrastructuur geeft betere, snellere en meer accurate beslissingen voor planning en veranderingen.
IT doet er alles aan om zoveel mogelijk processen binnen een organisatie te automatiseren, men doet er alles aan om een zo’n kwalitatief hoog mogelijke dienst/service te leveren aan haar klanten. IT is binnen een organisatie van groot belang, bedrijfsresultaten en klanttevredenheid kunnen ervan afhangen. Dan is het onbegrijpelijk dat het kloppende hart van de IT, namelijk het datacenter, met slechts “spreadsheet management” wordt beheerd en dat terwijl de impact en kosten van bijvoorbeeld downtime en stoomverbruik zo groot zijn. Deze vendor heeft het echt begrepen. Je moet veranderingen in je fysieke laag administreren daar waar je ze doorvoert. Naast de vele mogelijkheden voor job-scheduling, rapportages e.d. is de mobile device structuur essentieel voor het succes. Cormant-CS is hier uniek in. DCIM was nog nooit zo accuraat.
Key Features
DCIM
Cormant-CS suite is ontwikkeld met het doel om de volledige IT infrastructure incl. Faciliteiten, apparatuur, netwerk paden, stroom en omgevings data te managen.
ASSETS EN CONNECTIVITEIT
Cormant’s CS Asset en Connectivity tracking garandeert dat elke asset is geregistreerd net als alle type connecties, power en data hoe groot en complex uw omgeving ook is.
OVERAL TOEGANG
Cormant-CS biedt mobile toegang tot informatie op elke locatie. Cormant’s windows mobile software geeft offline toegang plus directe identificatie door gebruik van Barcodes en/of RFID.
FLEXIBELE CONFIGURATIE
Corrmant-CS vendor onafhankelijk en compleet te configureren. Het kan elk type infrastructuur managen en uw organisatie voorzien van precieze data die uw organisatie vraagt.
FLEXIBELE INTEGRATIE
Cormant-CS gebruikt, SNMP, XML en CLI voor integratie met elke in uw netwerk opgenomen apparatuur.. Cormant-CS biedt ook mogelijkheden voor read/write API voor optimale integraties met uw andere systemen.
BETROUWBARE DATA
Door de combinatie van mobiliteit en de flexibele configuratie mogelijkheden krijgt u betrouwbare data. Capacity planning, work-flow life cycle management is in eens veel minder stressvol.
De tool waarmee je alle applicaties monitort
Sharepath is ontwikkeld om IT teams te helpen bij het identificeren, anticiperen en voorkomen van problemen. Deze monitoring tool visualiseert aandachtspunten proactief. Hierdoor is direct inzichtelijk wat er gebeurt, waar het gebeurt, welke applicatie het betreft en wat de consequenties voor de gebruikers zijn.
Sharepath, een realtime user experience tool die werkelijk end to end transactie snelheden meet, analyseert en rapporteert. Geen steekproeven maar continu en uw hele netwerk of alleen de kritische ketens. Wat u wilt. Sharepath is volledig te integreren met Centerity.

Key Features
PROBLEEM ISOLATIE
Sharepath geeft het gereedschap dat u nodig heeft om te identificeren wat er aan de hand is, in minuten en niet in dagen.
Code Level Visibility (CLV)
Sharepath maakt door deep dives in de productie code en applicatie fouten, exceptions en performance problemen inzichtelijk. Zowel .Net als Java-based architecturen.
ANALYSE
Analytics van Sharepath gebruikt BigData repository van elke gebruiker. Analytics kan trends, uitzonderingen of herhalende problemen identificeren die andere APM tools missen.
RAPPORTEN EN ALERTS
Volledig aanpasbare rapporten en alerts over wat er in uw netwerk gebeurt. U wordt direct op de hoogte gebracht op de gewenste wijze bijvoorbeeld door e-mail of text.
Real User Monitoring
Stop het tasten in de duisternis met synthetic of code-level data. Meet de ervaring van 100% van uw eindgebruikers en ervaar voor de eerste keer een accuraat real-time overzicht van response tijden en service level performance.
INTEGRATIE MET CENTERITY
Centerity en Sharepath zijn volledig intergreerbaar waardoor de metingen binnen Sharepath meegenomen worden in de correlaties binnen Centerity en uiteindelijk binnen ketenmonitoring en BSM worden weergegeven.
WE TRANSFORM IT
Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! - Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!
lees verder
usersignalcogrefreshcheck-square-oarrowsarrows-hfeeddashboardbelldesktoprss-squareempireslidersexpeditedsslmap-signs linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram