Sourcing

Wij leveren kennis aan onze klanten op het gebied van Automation, DevOps, Cloud en CI/CD.
Voor zowel sourcing als co-sourcing kunt u rekenen op onze uiterst deskundige specialisten met ruime ervaring en kennis. Al onze specialisten zijn instaat om in een kort tijdsbestek veel waarde toe te voegen aan uw organisatie.
“Impact maken” noemen we dat, maar, dan wel op een positieve manier.

Sourcing detachering

Detachering is een goede oplossing voor uw organisatie wanneer u op flexibele basis één of meerdere IT specialisten wilt inzetten. Wanneer u behoefte heeft aan extra kennis voor een project, piekmomenten, etc, dan zijn wij graag uw partner.

Co-sourcing

Als Co-sourcingpartner zorgen wij ervoor dat u voor één of meer specifieke functies altijd op een specialist van ons kunt rekenen. Wij zorgen voor een pool van kwalitatief hoogwaardige specialisten zodat we u altijd tijdig van een passende kandidaat voor deze functie kunnen voorzien. U bepaalt welke functies u door ons wilt laten invullen. Het aantal te vervullen posities stemmen we van tevoren af.
Meer weten?
Neem contact op met een van ons salesteam.
WE TRANSFORM IT
Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! - Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!
lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram