We willen niet de grootste zijn. Maar wel de beste. Daar doen we veel aan. Bijvoorbeeld in ons Experience Lab. Hier staan beleving en ervaring opdoen centraal. Het geeft onze specialisten keer op keer een boost in motivatie.

Experience Lab

Over Experience Lab

Wij zetten ideeën om in werkelijkheid. Met passie en professionaliteit. En daarna delen we wat we geleerd hebben.

In het Experience Lab zijn we continu bezig met nieuwe tools, technieken, talen en frameworks. We proberen ze uit en delen de bevindingen. Daarna volgen we met een paar enthousiastelingen een training waarin we nog dieper ingaan op de materie. Als dat kan, gaan we daarbij voor een certificering.

Experience Lab is een succes. En succes willen we graag delen. Daarom bieden wij onze klanten ook graag de kans om kennis te maken met nieuwe toepassing en technologieën. Klanten doen hier inspiratie op. Dat merken we aan de vragen om die nieuwe toepassingen ook bij hen toe te passen.

Dat maakt het Experience Lab niet alleen een inspirerende omgeving om in te werken, maar ook een praktisch middel om te ontdekken hoe we nog beter en toekomstbestendiger kunnen worden.

Het Experience Lab is een leuke en leerzame manier om samen kennis te delen en onze cultuur te borgen. Wil je een Lab-avond meemaken? Neem dan contact met ons op of schrijf je direct in.

Experience Lab Cases

GitLab

We delen regelmatig code met de community. Dit doen wij als GitLabpartner natuurlijk in Gitlab. Kijk mee en maak er gerust gebruik van.

Schrijf je hier in voor Experience Lab

Wil je zo’n unieke Experience Lab avond bijwonen?
Schrijf je hier in en je hoort snel van ons.

Are you looking forward to evolve?

Kunnen wij je helpen?