Building, Learning, Sharing. Dit zijn de kernwaarden die het hart vormen van de manier waarop wij werken. Die drie woorden vatten samen wat wij onze klanten bieden. Cohesion biedt consultants die continu trainen en getraind worden om de laatste stand van tooling en methoden te beheersen. Die drive en die kennis zorgen ervoor dat zij het verschil maken. Dat is onze belangrijkste toegevoegde waarde.

Wat we bouwen en leren, delen we met elkaar.

We willen niet de grootste zijn. Maar absoluut wel de beste. Een van onze tools om steeds beter te worden en om gemotiveerd te blijven, is ons Experience Lab. Hierin doen wij, onze klanten en onze externe partners ervaring op. Het Experience Lab is een beleving waarin we leren, experimenteren en plezier hebben in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Project C,

De DevOps Game

Benieuwd hoe goed jouw DevOps team samenwerkt? Twijfel je over de dynamiek binnen de groep? Stap in onze unieke bus en speel Project C: The DevOps game. Kampioen word je niet met een team vol spitsen. IT anno nu vraagt om specialisten die over de zuilen van hun specifieke vakgebied heen kijken. Die samen willen en kunnen werken en zich in kunnen leven in het werk en de uitdagingen van andere teamleden. Vanuit de markt kregen we steeds vaker de vraag hoe je de dynamiek binnen een DevOps team kunt optimaliseren. Onze slagvaardige consultants pakten die vraag op en kwamen met deze unieke teambuilding ervaring als antwoord.

Wat is de DevOps Game?

Een leuke en leerzame ervaring die deelnemers meer begrip geeft voor elkaars rol. We zetten ze figuurlijk in andermans schoenen en laten ze beslissingen nemen vanuit een rol die niet de hunne is. Die stap uit hun eigen comfortzone levert ze gegarandeerd nieuwe inzichten over hoe je optimaal werkt binnen een team. In een emulatie van een echt project zoeken ze samen naar de optimale balans tussen het wegwerken van technical debt, het toevoegen van nieuwe functionaliteit en het budget. Wil je jouw team waardevolle learnings voor samenwerking anno nu meegeven? Ga die uitdaging aan!

Dit levert het op:

- de deelnemers krijgen meer inzicht en gevoel bij elkaars rollen taken en onderlinge afhankelijkheden.

- Iedereen bekijkt projecten vanaf dan met een andere bril. Niet meer solo. Maar 360.

- Deze game is niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk om te doen. Pure teambuilding met mooie en nuttige resultaten.

Wil jij de dynamiek en samenwerking binnen je team boosten? Neem dan contact met ons op.

Vraag
ons alles!

Heb je een vraag? Stuur ons gerust een bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je helpen?