Building

Ook in een omgeving met bedrijfskritische IT moeten applicaties zo snel mogelijk online gaan. Maar natuurlijk nooit ten koste van stabiliteit en veiligheid. Daarom vind je bij ons alleen maar senior consultants die over de muren van IT-hokjes heen kunnen kijken. Die begrijpen wat de afhankelijkheden zijn en respect hebben voor elkaars expertise. Hier vind je de meest veelzijdige en gepassioneerde vakmensen.

Learning

Cohesianen laten zich continue uitdagen door opdrachten die draaien om vernieuwing, verbetering en verandering. Gelaagde en complexe projecten. Onze developers en engineers zijn nieuwsgierige types. Ze presteren, onderzoeken, leren en proberen. En dat allemaal met heel veel plezier in hun werk. Het zijn stuk voor stuk echte leiders die -vanzelfsprekend -hun directe collega's meenemen en inspireren.

Sharing

Onze consultants kiezen Cohesion niet voor niets als vertrouwde uitvalsbasis en veilige thuishaven. Voor ons is de hechtheid van het team namelijk geweldig belangrijk. Delen is vermenigvuldigen bij Cohesion. Want.als het gaat om kennis en kunde sta je samen immers veel sterker. In onze open, sociale cultuur vinden parate kennis en learnings makkelijk de weg van de ene naar de andere collega. Wat we bouwen en leren, delen we graag met elkaar. In de onderlinge samenwerking tussen onze mensen en onze opdrachtgevers ontstaat pure magie.

Onze kernwaarden:
Building, Learning, Sharing, Wij zijn consultants die continu trainen en getraind worden om de meest actuele tooling en methoden te beheersen. Daarom maken onze consultants het verschil.

UNITE TO EVOLVE

Meet the team

Fabienne Meijer

Fabienne heeft veel ervaring in recruitment. Haar drive is om de match that lasts te vinden. Deze vragen zijn volgens haar belangrijk: Kan Cohesion de kandidaat blijven uitdagen? Is er een match op values? Maakt hij of zij Cohesion als team sterker? En last but not least: gaat hij of zij meerwaarde bieden voor onze klanten? Heb jij de antwoorden?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail Fabienne.

Fabienne Meijer

Corporate Recruiter
06-12257164

Ebru Karakaplan

Een echte spin in het web. Zeer geïnteresseerd in mensen en hun wensen. Ebru houdt continu haar oren en ogen open. Altijd op zoek naar spelden in hooibergen: beschikbare, top-of-the-bill IT’ers die kunnen bijspringen als alle Cohesianen ingezet zijn bij onze klanten. Ze is een echte resource wizard. Kwaliteit staat bij haar altijd voorop.

Wil je weten wat Ebru voor jou kan betekenen? Let’s meet. Bel of mail Ebru.

Ebru Karakaplan

Resource Manager
06-20221647

Davit Nikoghosyan

Als Davit ergens aan begint, bijt hij zich erin vast. Hij is verantwoordelijk voor new business, maar vergeet daarbij zeker de current business niet. Zijn focus ligt op nieuwe relaties die – net als wij – vooruit willen en willen werken met de nieuwste technieken.

Maak kennis met Davit. Bel of mail anytime!

Davit Nikoghosyan

Sales Consultant
06-53948103

Marleen van Es

Onze rots in de branding. Ze is vrolijk en accuraat. En dat komt heel goed uit, want zij zorgt voor onze financiële zaken. Facturatie, salarissen, debiteuren- en crediteurenbeheer, urenregistratie, auto’s, pensioenen etc..

Het ligt allemaal op haar bureau. Maar nooit lang, want Marleen pakt door.

Marleen van Es

Office Manager - Finance
088-3034400

Henri Bosman

Staat klaar om onze professionals te ondersteunen. Altijd bezig met bedenken hoe het beter kan. Henri’s drive is om iedereen te helpen de volgende stap te zetten en de volgende uitdaging te overwinnen.

Zijn motto: Strategie bedenk je samen. Visie ontstaat door de input van allen.

Henri Bosman

Directeur / Facilitator
06-10883760

Are you looking forward to evolve?

Meet Cohesians

Kunnen wij je helpen?